Градински мебели за още повече романтика

Какво по-идеално място за почивка и максимален релакс можем да си представим от това, да се отпуснеш небрежно в супер удобни мебели сред уюта и свежата зеленина на градината?

Да си почетеш на спокойствие, което нарушава само жуженето на пчели, лутащи се сред морето от аромати… Или да се отдадеш на домашен солариум под нежните ласки на слънцето?

А защо не дори и да поработиш малко с преносимия компютър или пък да видиш какво правят приятелите ти в социалните мрежи, за да им се похвалиш, че блаженстваш на сянка в градината?

Всичко това ще се случва във всеки топъл почивен ден, но с градинските мебели на белгийската компания Cocon Center може да се превърне и в пристрастяване!

Тези мини-беседки са не само ефектни на външен вид, но и много удобни, макар и компактни.

Освен като украса на градината, те създават наистина идеално място за почивка, предлагайки защита през горещите летни или ветровитите есенни дни.

Конструкцията им позволява сенниците да се регулират в зависимост от предпочитанията, а страничните стени са изработени от пластмасови или ратанови влакна.

Компактните им размери – най-големите модели са за  максимум 3 човека, спомагат за създаване на интимна атмосфера, която идеално се вписва на фона на  романтична вечер.

Всеки модел се трансформира и в лежанка чрез сгъваемите приставки за крака – за още по-пълен комфорт. Вече завиждате, нали?

www.coconcenter.be

Споделете тази публикация