Събудете се преродени в уникалното Lomme

Иновативно легло

 

Изключителен интериор

 

Lomme (Light Over Matter Mind Evolution) е едно уникално място за сън, създаващо среда за подмладяване. Lomme противоречи на стандартното определение за легло. То е част от обзавеждането, едновременно с това произведение на изкуството и терапия за релакс и подмладяване. В изисканата си простота моделът предизвиква чувство на единство и позволява на човешкото тяло и дух да осъществят достъп до източник на енергия и сила.

Lomme генерира значителна вълна от интерес за значението на качеството на съня и средата, в която прекарваме една трета от живота ни. Основната мисия на създателите на леглото е да постигнат най-релаксиращото, защитено и естествено място за възобновяване на енергийните нива на човешкия организъм за идния ден.
В резултат от две години изследвания, Lomme умело съчетава естествените терапии с модерните технологии, за да предложи перфектна среда за възстановяване по време на сън.

Характерни особености:
 Lomme разполага с уникален светлинен часовник/аларма – вечер при заспиване светлината плавно намалява, симулирайки залез, а сутрин се включва и увеличава  като виртуален изгрев за нежно събуждане.
Леглото предлага и цветотерапия, която може да повлияе на нашето физическо, психическо, емоционално и духовно състояние. Светлинната система в Lomme позволява на потребителя да избира силата и цвета на вътрешна светлина чрез цветно колело. Този тип терапия  влияе на енергийните центрове на организма и дори може да стимулира процеса на оздравяване.
Като защитен пашкул, Lomme поставя граници за външния свят и шум – дискретно инсталиран  IPod позволява да слушате релаксираща музика или природни звуци – например шума на гората или морските вълни.
Матракът на Lomme е изработен от високоеластични пяна, характеризира се с висока степен на функционалност, качество и дълготрайност, както и е лесно приспособим, за повече конфорт при четене.
И още иновации – в рамките на черупката на Lomme има вградена  специална система, която блокира вредни електромагнитни вълни и радиация.
Леглото  Lomme е уникален синтез на природата, изкуството и технологиите,  преосмислящ завинаги дизайна на леглото като място за сън и почивка. Модерните овални и органични форми променят представата за традиционната спалня, а вградените модерни технологии създават идеална среда, в която да почиваш, спиш или мечтаеш.
Размери: ширина – 210 см, дължина – 315 см, височина 146 см.

http://www.lommie.com

Споделете тази публикация

Post Comment