Да поспим… във въздуха!

Да си имаш за спътник летящо легло

 

Какво ли би било идеалното легло за всеки един от нас? Вероятно отговорите ще са твърде много и нееднозначни, но едва ли ще има противници на идеята да си имаш легло, което да си носиш насам-натам и да си спиш, където пожелаеш – навън или вътре.

О, и не става въпрос за стандартните сглобяеми туристически подобия на легла, а на нещо повече – нещо, което може и да лети!

Е, не е самолет, нито пък птица, но може да предостави безкрайно много удоволствие, защото лекичко ще се полюлява и ще те унася в сладък сън във… въздуха!

Floating Bed ™ е точно такова легло – сглобяема конструкция и “летяща” кръгла основа, заместваща традиционния матрак! Чудесна преносима спалня, която може да бъде добър спътник при летуване на къмпинг, за приятна почивка в градината или направо да замести стандартното легло вкъщи.

Летящо легло

За всички, които търсят малко спокойствие от лудориите на децата – решение има, защото с едно такова летящо легло малките палавници ще имат достатъчно възможност дълго време да проявяват изобретателност в игрите си, без родителите да се притесняват, че ще се наранят, тъй като височината на окачване на леглото може да се регулира.

Летящо легло

Доказано е научно, че лекото полюляване по време на сън е изключително полезно за цялостна релаксация – Floating Bed ™ предлага всичко това, без да съществува опасност от обратно огъване на основата или падане, тъй като цялата конструкция е изключително стабилна.

Когато леглото е предназначено за ползване вътре в жилището, е достатъчна една халка за окачването му на тавана, а при използването му навън, е необходимо да се монтира или на допълнителна конструкция, или на някоя здрава греда, съответно дървесен клон.

Това легло съвсем не е обикновено място само за спане, но е и много забавно място за отдих през деня с книга или коктейл в ръка навън сред прелестните аромати в градината.

А вечер, под ласките на вечерния бриз, вероятно е повече от вълшебно да лежиш и наблюдаваш специалния спектакъл, който изнасят звездите по нощното небе.

Мечтите са си мечти, но летящото легло е достатъчно истинско, за да ги направи реалност…
някой ден!

http://www.floatingbed.com/

Споделете тази публикация

Post Comment