Добре дошли в света на детските мебели от GAUTIER

Мебели развиващи детското въображиние

Всички имаме своите вълнуващи спомени от детството – невероятно завладяващи игри и приключения в двора, на улицата, а най-вече – в детската стая, която се е превръщала в декор на вълшебни пътувания, на битки с чудовища или цели сюжети от приказки. За да могат децата ни, когато пораснат,  да разказват на своите деца собствените си чудни изживявания и вълнуващи истории от детството си, са се погрижили и дизайнерите на детски мебели от Gautier.

Мебелите от серията „Calico”, произведени от Gautier и предлагани в София от фирма „А и З”, не са просто мебели. Те са проектирани така, че да проворикат развитието на детската фантазия и да изпълнят пространството в стаята по начина, по който то съществува в детското въображение. Мебелите са практични и функционални, здрави и устойчиви, изработени от безопасни за детското здраве материали, с опция за допълване на различни аксесоари.

В процеса на растеж на детето мебелите могат да „растат” заедно с него… Мебели, които създават настроение с ярките си цветове и доставят радост на своите собственици.

Вече повече от 5 милиона деца по света спят и играят в своето легло от Gautier. А може би вече и Вашето?

Мебелите за детска стая от Gautier

Мебелите за детска стая от Gautier

Споделете тази публикация

Post Comment