Зашеметяващи овали в кухнята

Търсите ли вдъхновение как да изглежда новата ви кухня? Е, от колекция DUNE на италианския лидер в производството на кухни  Pedini можете да почерпите огромна доза!

Съвременният начин на живот и вечните природни форми  са източник  на вдъхновението, с което е създаден този луксозен дизайн на кухненско обзавеждане.

Извитите асиметрични линии напомнят овалите на морски вълни, речни камъни, дори небесната дъга. А в натовареното ни ежедневие всички някак сме станали по-строги и скучни – ето защо дизайнерите са търсили чрез динамиката на кухнята да вплетат  интересна нотка на забавление чрез необичайните, но невероятно впечатляващи форми.

Уникалното в колекцията DUNE е също и липсата на дръжки по вратички и чукмеджета, които, дори и при тези извити форми, предлагат ергономичност и функционалност без компромис. Богатата цветова гама на изпълнение предполага безпроблемното интегриране на DUNE във всякакво интериорно решение.

Кухненският дизайн става все по-уникален и кухните отдавна вече не са онзи стандарт, с който сме свикнали – те вече са иновативни, провокиращи, забавляващи и много, много умни!

www.pediniusa.com

 

Смесители за кухня в магазин Жилища

Споделете тази публикация

Post Comment