Кухни с рисувано стъкло от “Висота”

Фирма “Висота” е специализирана в производството на мебели по индивидуален проект – кухни, дневни, детски стаи, както и в производството на мебели за баня.
Непрекъснатото търсене на индивидуален подход към клиента, въвеждането на нови технологии и материали, водят до новаторски идеи и решения, без да се забравя, разбира се, функционалността, ергономичността  и естетиката…

Представяме Ви един от последните реализирани проекти от фирмата, в която работят високо квалифицирани проектанти и дизайнери, които могат да Ви предложат богат избор от идеи и съвременни решения, както и да изработят и проектират за Вас мечтаната кухня, детска стая или дневна с мебели по индивидуален размер, изцяло съобразени с Вашите естетически виждания.

В шоурума на фирмата, намиращ се в София, в кв. Лозенец – на ул. Любата 4, може да видите мостри на изпълнени от фирмата кухни, спални, гардероби, както и всякакви цветови материали на различни видове плоскости, плотове, рисувано стъкло (мебели с принт стъкло), за да направите избор за Вашето обзавеждане – кухня, детска или мебели за баня.

Съвременните технологии дават възможност кухнята да бъде декорирана със стъкло с в различни цветови изпълнения и комбинации – флорални мотиви, пейзажи, снимки, в зависимост от предпочитанията на клиента и избраното интериорно решение за жилището.

Фирма ЕТ “Висота – Анжела Лазова“ – Благоевград е създадена през 1990 г. Фирмата разполага със собствена производствена база, разположена на 11000 кв.м. Високото качество на продукцията се постига благодарение на съвременния машинен парк, носещ марката на световноизвестния производител на дървообработващи машини HOLZ HER и MARTIN – Германия, и STEMAS и VIET – Италия.

Всички използвани в производството материали притежават необходимите сертификати за международна стандартизация, екологично чисти са и са от водещи в този бранш фирми.
Естетиката и функционалността са нещата, с които е известна марката “Висота”.

Купи, фруктиери и плата в магазин Жилища

Споделете тази публикация

Post Comment