ЖИЛИЩА


21 идеи за сладък мързел

 Когато слънцето горещо ни покани навън…

Във всички детски приказки, които четяхме като деца, както и в тези, които в днешни дни четем на своите малки палавници, мързелът е заклеймен като много, много лошо човешко качество. Редица народни  поговорки също ни напомнят, че „който не работи, не трябва и да яде”, ама дали всъщност мързелът е толкова лошо нещо?!

Със сигурност, не и във всички случаи, нали? Особено, когато слънцето горещо ни покани да излезем навън в почивните дни или в края на работния ден, да помързелуваме мъничко си е повече от заслужена награда!

И какво по-добро място да се наслаждаваш на подобен трофей като няколкото часа свободно време има от някое кътче в градината или на балкона?!

Съществуват  буквално безкрайно много възможности за дизайн и опции за декорация и обзавеждане, когато става въпрос за външни пространства. Вероятно вие вече сте оформили своето градинско кътче, но ако не сте сигурни дали сте се справили блестящо, можете да потърсите още вдъхновение и в нашите 21 идеи!

Защо точно 21? А защо не?! Бихме могли да се спрем и на друго число с идеи, показващи различни варианти за използване на камък, тухлички, градински мебели, открити огнища и камини, и всякакви други възможности за създаване на комфортни кътчета в градината и двора, но все пак решихме, че не бива да са твърде малко или пък твърде много!

Разходете се из всички тези местенца, в които мързелът е наистина хубаво нещо, но ако искате и още идеи – елате и се наслаждавайте също и ТУК!