ЖИЛИЩА


Добро утро, цветя – спахте ли добре?

28 идеи за декорация на спалнята с фототапети

Представете си само: събуждате се сутрин, а около вас нежно полюшват главички цветенца, гордо се кипри стръкче орхидея, полски макове се борят за вниманието ви, а красива роза ви пожелава добро утро…

Да, да, обичаме да си фантазираме, но понякога въображаемите картини могат съвсем лесно да се пренесат и в реалността!

Е, не съвсем винаги, но когато става въпрос – както в нашия случай, за декорация на толкова важно помещение като спалнята, решението наистина не е като отговор на задача с много неизвестни…

И ако този тип украса на стаята ви допада, то с помощта на фототапети, стикери или принтове по поръчка, спалнята може удивително да заприлича на цветна градина!

На пазара се предлагат фототапети, които се залепват съвсем лесно върху стената и нямат нищо общ с онези видове отпреди N… на брой години, там някъде, през миналия век!

Стикери също се намират – малко повече време ще отнеме изработването на принт по индивидуална поръчка, но ефектът на уникалност си заслужава да се прояви търпение, нали?

А има и още един вариант – една от стените на спалнята да бъде декорирана със стандартни тапети с цветя или флорални мотиви, а останалите – в един цвят боя или мазилка, подхождаща на общата интериорна концепция.

Не сме съвсем сигурни дали в компанията на цветя ще бъдете спохождани само от красиви и пъстри сънища, но е твърде вероятно да се случи точно така!

И не забравяйте да ни споделите, ако се окажем прави!