ЖИЛИЩА


Кътчетата в градината, без които не можем!

Как верандата се превърна в любим пристан за отдих и наслада…

Колкото повече – толкова повече! Този любим на мнозина цитат на Мечо Пух лесно бихме отнесли към всичко, носещо ни хубави емоции, радост и удовлетворение в живота… А миговете, прекарани навън – на терасата, верандата или градината, са точно от този тип!

Та кой би имал нещо против да се наслаждава на красотата, която е сътворил в двора или градината си? Там, в компанията на въздействащите на всичките ни сетива цветове и аромати, усещането за покой и удоволствие без край…

Факт е, че човек винаги се стреми да открива около себе си красота и хармония, а в градината това е толкова лесно! Защото пролет, лято или есен, та дори и през зимата, градината е силен притегателен център, носещ различни послания и настроения през всеки един месец от календара.

Вярно, че хубавото време е за предпочитане, а когато то настане, наред с всички грижи за градинската морава, алеи, пътечки, лехи с цветя, декоративни езерца, храсти и дървета, идват моментите, в които да се порадваме на цялото това сътвореното зелено и ароматно вълшебство.

А за да се случи по най-добрия начин, то трябва да има едно – а защо не и повече, кътче, което да бъде пристан на отмора и наслада.

Вярно, то може да се ситуира така, че да бъде скрито от любопитни чужди погледи, закътано и строго охранявано от жив плет, високи храсти и дървета. Или пък да бъде организирано на верандата, откъдето може да се „заснеме“ с един поглед цялата градина.

Подходяща точно за веранди е колекцията от идеи, които предлагаме на вниманието на всички, на които предстои да обособят своето любимо кътче – онова, без което не можем в градината!