ЖИЛИЩА


Бяло + цветно настроение

 Интериорни акценти в бяла рамка

Смятате бялото за скучно, твърде стерилно и трудно за поддържане, но същевременно харесвате чистото му излъчване и усещане за нежност?

Никакъв проблем – можете да го имате в интериора на дома си много лесно, но ако поканите за акцент някой ярък цвят, ефектът ще бъде значително по-впечатляващ. Хем бяло, но не съвсем!

Използването на свежи цветове като портокалово оранжево, ябълково зелено, червено, изумрудено, жълто или драматично черно в декоративни акценти не е никакво невероятно откритие, но за точното съчетание могат да помогнат вече готови идеи – като тези тук.

Всяка картина изглежда по-добре в рамка – ако приемем бялото за такава на домашния интериор, после остава да се нанесат цветни щрихи с помощта на различни детайли – в интериорния текстил, в осветителните тела, та дори и чрез част от мебелите.

Защото бялото може да звучи много изразително, твърде модерно или консервативно и  традиционно като решение, но същевременно предполага различни съчетания, за да се взривят множество цветови комбинации за поразително ефектен резултат.

Всичко това ви е известно, но идеите на различни дизайнери, които сме събрали тук, могат да се окажат добър помощник на вашето въображение!

 

Предложения на: Hybrido Studio 3D, Tink Design, Pamplemousse Design, Gonzalo Cruz, XM Studio, Viscorbel.