ЖИЛИЩА


Да си откраднем малко пролет!

Идеи с дъх на пролетна свежест

Топло слънце, въздухът трепти от свежест, цветята все по-силно ухаят, а палтата и якетата стоят самотни на закачалките – да, пролет е!

Всички обичаме красивите градинки, но не всички си имаме такива, а в саксии не е възможно  да отгледаме това уханно цветно разнообразие… И няма начин, поддадени на изкушението, много често се прибираме с китка цвете от кварталната цветарница или от малката сергия на автобусната спирка. И, естествено, започваме да търсим подходяща ваза, но се оказва, че такава няма, защото сме забравили, че децата са я счупили…

И тогава креативността идва на помощ! Не е задължително да имаме много и различни вази, когато всякакви бурканчета или единични представители на някогашни пълни комплекти от чаши ще свършат успешно работа!

Дори можем да оформим и цели красиви композиции от различни по форма и структура съдчета, в които да подредим цветята, стига да имаме време и желание да си поиграем.

Но красивата пролетна украса на дома със сигурност ще си заслужава усилията, а идеите тук може просто да инициират вашето вдъхновение!