ЖИЛИЩА


Рибке, какво ли да си пожелая днес?

Декоративните езерца – бижу за всяка градина

 

Представете си следната картина – разположени удобно в беседката или в градинско кресло, изпращате залеза, докато си бъбрите наум със златните рибки, които палаво танцуват в езерцото до вас… И цялата умора, натрупана през деня, някак си неусетно изтича,  сякаш разтворила се във водното огледало, в което градината се оглежда…

Звучи прекрасно, нали? А още повече, ако сред рибките се намери и някоя, която е онази, вълшебната, дето изпълнява желания – дори и да не са три като в приказките или вицовете,  и едно едничко ще е достатъчно!

Да, за рибките не знаем, но че декоративните езерца са уникално бижу за всяка градина, това можем смело да потвърдим!

Те създават една магическа, красива и най-вече спокойна атмосфера, в която всеки с удоволствие би се потопил! С фантазия и помощ от специалистите това може да се случи във всяка градина или двор, стига желанието да е достатъчно голямо, нали?!

Защото размерите на градината или пък стилът, в който е изградена, не са пречка за създаване на такова прекрасно място за уединение и пълно отдаване на размисъл или просто за бягство от ежедневния стрес и спокойна почивка.

Независимо дали градината е в провинциален, класичеки, английски или азиатски стил, едно докосване до магията на водата само ще допълни нейната прелест.

Разбира се, самото изграждане на езерцето е в компетенцията на специалистите или по силите на събрали достатъчно информация ентусиасти, обичащи почина „направи си сам”, а нашата цел е само да ви припомним, че на първо място винаги стоят идеите!

А нашите са на ваше разположение!