ЖИЛИЩА


Седни или легни – избираш ти!

Диван с характер

Колко хубаво би било винаги да имаме възможност да избираме какво точно да се случва в живота ни… Е, уж право на избор има, ама не съвсем и не за всичко, но когато става въпрос за мебели – катерично отговорът е да!

И то не какви да е, ами послушни дивани, които правят каквото им се нареди – като този модел тук, например!

Диванът Cambio по дизайн на  Kurt Beier за компанията Koinor  е от мебелите, които с удоволствие изпълняват желанията на собствениците си. На него може да се седи комфортно или още по-комфортно да се полегне със съвсем простичко движение – без никакви усилия.

Дизайнът му е с елегантни, но направо да си кажем – обикновени на пръв поглед форми. Интересното се случва при облегалката, която може да се регулира в различни позиции и… да се разгъва.

В разтегнато положение височината на лежанката спрямо съседното седящо място е малко по-ниска, което може обаче да се компенсира с допълнителни възглавници, ако е необходимо.

В стационарно положение Cambio може и да не хваща веднага око, но тайните възможности, които притежава, определено ще привлекат вниманието на всеки.

Защото кой не би си пожелал диван, който толкова послушно да изпълнява всякакви прищевки на настроенията на собствениците си?!