ЖИЛИЩА


Ще си играем ли или да поспим?

Диван с къщичка за четириноги приятели…

Преди време ви показахме кресло за двама, в което заедно релаксират стопанинът и домашният му любимец, но сега ще представим нещо още по-добро като решение.

Този модерен диван би могъл да бъде просто място за сядане в нечия дневна и никой не би разбрал тайната му мисия, ако наоколо не подскачат палави домашни любимци!

Защото в тази мека мебел е проектирано специално местенце, което всъщност може да изпълнява ролята на кучешка или котешка къщичка.

Забавната, а и умна идея, е хрумнала на корейския дизайнер Seungji Mun, проектирал дивана Dog House.

Целта, с която е създадена креативната мебел, е да се подобри максимално връзката между човека и неговия най-добър малък спътник като им се осигури още една форма на общуване.

Дали ще подскача игриво наоколо, или кротко ще подремва  в специалното си местенце на дивана, домашният любимец винаги ще чувства сигурност в близката компания на стопанина си.

Самият диван е с модерен дизайн, изработен от дърво и устойчива на драскане с нокти тапицерия, а комбинирането му с къщичка за кучето или котето създава  ново пространство за комуникация между човека и четириногите му приятели  в жилището