ЖИЛИЩА


Един коктейл за салса-настроение?

Тропически пунш от летни идеи

Кой обича да стои през лятото вкъщи под духащата студена струя на климатика, затворен между 4 стени? Вероятно никой, макар и това да е много добър вариант за решаване на проблема с летните жеги, особено в бетонните кули, които повечето от нас обитаваме.

Но на терасата, в малкото дворче или градината (ако сте сред късметлиите, които живеят в “малка спретната къщурка”) си е нещо друго, дори и слънцето да е прегряло от яд, че не се плашим от лъчите му…

За почивка на тропически остров мечтаем всички, но докато само си мечтаем, има далеч по-реална възможност да си установим “тропически оазис” за хубава почивка в задния двор или поне на балкона.

Защо точно тропически ли? Ами заради ярките цветове, които не само са запазена марка на тези географски ширини, но са и най-добрият антидепресант и ефикасен лек срещу мрачно настроение.

А и не ви ли се струва, че само като погледнете към едно такова пъстро местенце, усмивката непоканена разцъфтява на лицето ви и дори без музика, бихте могли да изтанцувате една салса, например, пред смаяните погледи на съседите?

Поне на такъв ритмичен интериорен танц бихме искали да ви поканим с нашите цветни като знойно лято идеи – ако искате, приемете предизвикателството!

Или поне тропическият пунш от предложения за страхотни местенца за почивка може поне да провокира въображението ви, за да си откраднете някое от тях!