ЖИЛИЩА


Седни до мен!

Ще ми правиш ли компания на шезлонга?

Представете си, че вън на двора или край басейна ви очаква една странна раковина, която ви примамва да се отпуснете блажено в прегръдките й…. Страхотно, нали? Но още по-страхотно е, че можете да го направите и в приятна компания!

Шезлонгът Loopita Bonita е толкова изкушаващ, почти колкото вкусен шоколадов бонбон е за хора, подложили се на строга диета, с тази разлика, че не може ни най-малко да навреди на фигурата!

Ако нещо в силуета на Loopita Bonita ви напомня за пищността на Латинска Америка, то никак не е случайно – уникалното дълго кресло, което позволява да се отпуснете със стил в него,  е проектирано от мексиканския дизайнер Viktor M. Aleman.

Най-привлекателен аспект на дизайна на шезлонга е естественият му вид, който може да се впише идеално във всякаква площ на открито.

Разбира се, напомнящият на  раковина дизайн някак си естествено се свързва с красив морски плаж със златист пясък, но и във всяка градина, със или без басейн, би изглеждал също толкова добре. А защо не и в някой по-широк хол?!

Loopita Bonita предлага достатъчно място за сядане за една двойка и в зависимост от неговото поставяне, е възможно дори да блокира достъпа на пряка слънчева светлина и седящите да са защитени от напористите слънчеви лъчи дори и на открито.

Удобните бели възглавници и забавната форма на шезлонга могат да добавят стил към всяко пространство.

Но… преди да започнете да си мечтаете за Loopita Bonita, трябва да уточним, че не ни е известно все още, за съжаление, да се предлага на пазара у нас.