ЖИЛИЩА


Да се излежаваш със стил!

Пълен релакс на открито, но на сянка!

Всички обичаме топлата прегръдка на слънцето и онази негова вълшебна сила, която ни изпълва с жизненост и положителна енергия, но… само докато не започнем лееекичко да прегряваме!

И тогава с максимална скорост започваме да търсим сянката – на най-близкото дърво, на тентата, на чадъра или градинския павилион…

Е, та нима има нещо по-блажено от това да си хем на открито, да те гали нежно вятъра, слънцето да си пече, колкото си иска, а ти да му се наслаждаваш на някое защитено от силната му любов местенце?!

Така е, факт, но ако тези мигове на пълен релакс (или пък иначе казано просто мързел) се случват и със стил, то удоволствието става многократно по-пълноценно като изживяване!

Всичко това са имали предвид дизайнерите на компанията  TUUCI при проектирането на колекцията градински мебели, чиято основна задача е да направят почивката не само приятна, но и с голяма доза шик!

Тези модели градински павилиони, шатри, чадъри и шезлонги гарантират както защита от слънчевите лъчи в минути на отдих, така и неприкосновеност на личното пространство с неповторимо усещане за стил.

Дизайнът им е вдъхновен от традициите в начина на живот край бреговете на Средиземно море, а идеята – да създават естествен комфорт в най-значимата лятна форма, която всички обичаме – на прохладно местенце на сянка.

Те осигуряват сезонен покрив над главите и са прекрасно място за забавление и почивка, при това без да заемат постоянно място, защото лесно могат да се преместват при необходимост. Освен за необезпокояван мързел, могат да се използват и като лятна трапезария или поне кътове за закуска или следобедно кафе.

А в студените месеци на годината просто се сгъват и прибират… до следващото лято!

www.tuuci.com