ЖИЛИЩА


И какво като вали?!

Една колекция, вдъхновена от бъдещето

Лято, жарко слънце, красива градина и… о, внезапно се излива проливен дъжд!

Прекрасно, разхладата ще дойде добре на всички, но на много собственици на градински мебели това не им допада особено, защото в доста случаи дъждът няма да се отнесе ласкаво към обзавеждането на градинския им кът на открито…

Но дъждът не може да изплаши Sakura! Чудите се какво е това нещо, което звучи някак си твърде източно и екзотично?!

Независимо от наименованието си, колекцията открити градински мебели е най-новото попълнение в портфолиото на френската компания с международно присъствие и известност –  Sifas.

Дизайнът на колекцията, вдъхновен  от бъдещето и  отличаващ се като класа над останалите си градински роднини със своите флуидни линии и форми, е създаден от британския дизайнер Марк Робсън.

Sakura е линия за градински мебели, включваща масички, кресла, шезлонги и лежанки.  Интересното при седящите мебели е, че могат да се съчетават в една обща композиция от прави или извити дъгообразно канапета.

Плавните елегантни линии и безкрайните възможности в дизайна предполагат мебелите от колекцията да стоят еднакво добре както в открити пространства, така и на закрито.

Уникалното в колекцията е не само ефектният външен вид, но и конструктивното решение.

Основата на мебелите е от неръждаем хромиран алуминий, а покритието е от специална триизмерна еластична тъкан, наречена  Hydropass ® – материал, предлагащ комфорт, ефективност, красота и трайност.

На практика това е мрежа от полиестерни влакна, вплетени като в пчелна пита.

Тъй като материята е еластична и мека, то тя предполага високо ниво на комфорт, а след дъжд или пък полягане с мокър бански на шезлонга, мебелите изсъхват за по-малко от 15 минути, защото водата преминава през мрежата веднага – без задържане и без риск от деформация или мухъл.

Е, ако все пак за повече удобство са поставени и декоративни възглавници, за тях тези гаранции не могат да се отнесат!