ЖИЛИЩА


Вятърко, полюлей ме…

Люлката в градината – декор за сладки спомени и романтични мигове! 

В алеята на спомените от детството на всеки един от нас присъства задължително поне един от невероятните емоции, свързани с лудата надпревара с вятъра и копнежа към още по-високо, и високо…

Да, люлката в градината е едно от любимите местенца на всички деца – та дори и вече да са пораснали, нали?! И как да бъде иначе – това хипнотизиращо усещане, че се приближаваш поне мъничко до небосвода просто няма аналог! Та нали всички си мечтаем да летим – в мислите и в мечтите си?!

Вероятно надпреварата със земното притегляне вече не е сред приоритетите ни като възрастни, но я си признайте – не е градинската люлка мястото, където най-бързо се връщаме, макар и във въображението си, в детството? А нежното полюляване под ласките на слънцето създава невероятен покой и води до сладка дрямка – че какво по-хубаво от такъв тип релакс?!

Почти няма градина или вътрешен двор без люлка – без значение на размера и модела, но ако има, то е просто защото собствениците са я прибрали някъде през зимата! И с първите сигнали, че пролетта вече е съвсем близо и по-щедрото слънце, люлката заема достойно мястото си! Дали ще е окачена на някое дърво, чиито клони разказват вълшебни приказки за всички сезонни кръговрати, които са преживели или ще е на модерна самостоятелна конструкция – това просто е въпрос на избор!

Но ефектът е сходен – приятни мигове, които могат да се споделят с любим човек или просто да бъдеш за малко сам със себе си… и невероятните спомени от своето детство!

Цени и модели на градински люлки ТУК!

gradinski-lulki-16gradinski-lulki-1313gradinski-lulki-2gradinski-lulki-3gradinski-lulki-4gradinski-lulki-6gradinski-lulki-7gradinski-lulki-8gradinski-lulki-9gradinski-lulki-10gradinski-lulki-11gradinski-lulki-26OLYMPUS DIGITAL CAMERAgradinski-lulki-14gradinski-lulki-17gradinski-lulki-18gradinski-lulki-19gradinski-lulki-20gradinski-lulki-21gradinski-lulki-22gradinski-lulki-12gradinski-lulki-2401gradinski-lulki-25