ЖИЛИЩА


Как сте тази вечер, звездички?

Идеи за стари нови тавани!

Любопитни ли са зездите? Кой знае, може и да са, но никой все още не е получил доказателства за това…

Но когато си имаш уютно кътче под покрива, а прозорците ти са като отворени право нагоре към небето очи, няма начин звездите да останат равнодушни…

Дори и да допуснем, че са много  любопитни, те не могат да разкажат от космическия си дом колко добре са се устроили собствениците на подпокривни пространства! А ние можем!

Но да се върнем малко назад… Когото и да попитате, дали му е достатъчно пространството, в което живее със семейството си, вероятно малцина ще са тези, които ще отговорят утвърдително.

Да, на нас хората все нещо не ни достига, но невинаги правим необходимото, за да си набавим това, което ни липсва, а и понякога това се се случва, защото нямаме ясен поглед върху проблемите си.

Но има едни щастливци, които все още не знаят с какви златни мини разполагат – естествено, става въпрос за неусвоените още тавани.

Ако се хвърлят малко усилия и доста старание, тези мрачни, потънали в прах и тайни пространства, могат да се превърнат в домашен офис, студентско студио, малка дневна или пък спалня.

И друг път сме показвали идеи за подпокривни пространства, но към колекцията решихме да добавим и нови – в случай, че точно такива са ви необходими!

За перфектното преобразяване на тавана са необходими добра хидро- и топлоизолация, подходящи по размери покривни прозорци, осигуряващи необходимата светлина, и не на последно място – добри интериорни идеи!

О, и не забравяйте, че преобразуването на тавана в полезна жилищна площ  е инвестиция, която многократно се изплаща!