ЖИЛИЩА


Моля, сервирайте обяда в звездната стая!

Идеи за трапезария под небето

 

Пролетта провокира всички ни не само да мечтаем, но и да използваме всяка свободна минута да сме някъде навън, нали? Е, не всички обаче имаме своя китна къщичка с ухаеща божествено градинка, но пък все едно балконче и тераса ни се намират!

Че какво по-хубаво има от това в свежо утро да пиеш първото си кафе в компанията на прелитащите насам-натам ранобудни птички и аромат на росни цветя? А през уикенда или отпуската да се събере цялото семейство в звездната стая – онази, чийто покрив е небето, а стените са от свежи дървета и храсти?

Кътът за хранене на открито наистина е прекрасна функция, даваща възможност да се съчетава удоволствието от вкусните кулинарни изкушения с прекрасен изглед и наслада от чудесното време.

Разбира се, всичко това е възможно и със съвсем скромни инвестиции – няколко стола и маса на балкона ще са напълно достатъчни. Но ако тази трапезария на открито се настани в градината, вече ще са необходими и още  екстри – все пак внезапен дъжд ;оже да провали добрите намерения, та затова тента, навес или поне градински чадър не са никак за пренебрегване като спасение от капризите на времето.

Естествено, ние знаем, че всичко това ви е съвсем ясно, но тъй като идеите са нещо, от което никой никога не се отказва, решихме да ви поднесем поредната порция вдъхновение!