ЖИЛИЩА


Идейки за “лека нощ”

За хора, които обичат спалните си!

Кой повече, кой – по-малко, но всички обичаме да си поспиваме и то не просто къде да е, а в красиви и уютни спални, нали?

А може би нещо във вашата вече не ви допада особено, но за тотално преобразяване изобщо не ви се мисли?! Е, няма проблем, на помощ идват креативни идеи за декорация на тази част от спалнята, която никога не остава скрита и винаги попада в полезрението ни.

Разбира се, леглото е най-важната персона в мебелния ансамбъл в спалнята, но звездата от гледна точка на декоративен ефект е стената зад него! Защото по някакъв начин всички легла си приличат по основните си характеристики, но оформлението на това, което ги обгражда, е средството за постигане на индивидуалност.

Удивителен е фактът как само с козметична промяна на това място, каквато всяка звезда би одобрила,  може да се постигне абсолютно нов изглед на спалнята.

А тук стигаме вече до вариантите, чрез които най-личното пространство в дома може да го получи, а тъй като те не са никак малко,  критерий за прецизирането им могат да бъдат само  личният вкус и предпочитание.

Разнообразието от от материали и обекти като нова табла на леглото, декорация с картини или пана, ефектен акцент с  тапети или принтове, етажерки с галерия от снимки, декоративни ниши със скрито осветление… и много други хрумки могат да влязат в действие в процеса на обновяване на интериора на спалнята.

Ние подсказваме някои идейки, а останалото зависи от вас!