ЖИЛИЩА


Искам като мама!

Мивка за малки и големи

Децата обичат да подражават на възрастните и в това няма нищо лошо – нали тъкмо по този начин и сами се учат на полезни навици?!

Друг е моментът, че понякога искат да правят нещо също като мама или тати, и то не сами, а заедно с тях!

И на последно място – много често на нас, възрастните, ни се налага да приспособяваме с подръчни техники варианти, в които децата ни да се справят по-лесно, предвид малкия им ръст.

За всичко това са помислили дизайнерите на компанията Vitra, които са автори на умния дизайн на тази двойна мивка.

Компактната и много удобна форма позволява на децата да правят компания на родителите си в сутрин или вечер в банята, гледайки нагледни уроци по лична хигиена.

Двойната мивка със Z-образна форма и 2 кранчета е наистина перфектно решение за цялото семейство, но и не само – може да се използва и от хора с физически ограничения, за които стандартната височина на мивките е сериозен проблем.

Височината на голямата мивка е 85 см, а другата е на 40 см от пода –  съвсем лесно всеки пораснал член на семейството би могъл дори да си измие краката в нея, когато децата не са наоколо!

Съвременната естетика и максимална ефективност на този модел двойна мивка със сигурност могат да я превърнат във фокусна точка на всяка баня – и в любимо кътче на малките хора!