ЖИЛИЩА


Кабрио-мебели в градината

Kube може всичко! Е, почти…

Стол, диван, легло, маса или бюро – какво ви трябва още в градината? А знаете ли, че с един куршум може да получите много зайци, пардон, много мебели наведнъж?

Защото мултифункционалният градински стол Kube от френската компания Ego Paris може да се справи с всички желания накуп!

Той наистина прави всичко!

Благодарение на модулния си дизайн,  столът от колекцията градински мебели Kube  е функционален и гъвкав, и да не забравим да отбележим – изключително стилен.

Меките дунапренови възглавници се сгъват и прибират в красива, оцветена в различни цветове, метална рамка с перфорирани флорални мотиви –  забавни детайли, които ще добавят закачлив елемент във всяко открито си пространство.

Всъщност, защо пък не и на закрито у дома?!

Модулите могат да служат като  маси за поставяне на коктейли, разни вкуснотии и дори таблети или лаптопи, като шезлонг за приятна почивка, за кресло, в което удобно да се настаниш с нещо за четене, и каквото още ви хрумне… свързано с пълноценен релакс на хубаво място.

И най-важното –  столовете Kube не изискват много място за съхранение през студените месеци, ако няма как да бъдат интегрирани в интериора на жилището.

Прекрасният дизайн на тази компактна многофункционална мебел провокира поредната наша мечта!

Дали и вие вече не се поддадохте на чара на Kube?!