ЖИЛИЩА


Песента на огъня, която никога не остарява!

Камините – изкушение, на което трудно може да се устои!

Когато есента лека-полека разгърне златният си плащ над градове, села, планини и поля, изведнъж всички започваме да усещаме как имаме още, и още необходимост от онази топлина, която лятото ни даряваше…

О, не става въпрос за топлината в прекия смисъл, а за романтиката и огнените настроения, които лятната ваканция така щедро ни даряваше!

Но вместо да тъжим и страдаме, по-добре да си потърсим друг източник на светли и горещи емоции, нали? А това може да се случи съвсем спокойно и между стените на дома ни, ако си имаме… камина!

Дааа, за красотата и хипнотизиращото въздействие на живия огън, укротен в рамката на същинските камини на дърва, със сигурност сме фантазирали всички, чертаейки планове за бъдещи ремонти на жилището си…

Е, да, но има и по-лесно постижими варианти – за камините на биоетанол вече нееднократно сме обяснявали, че могат да създадат подобна романтична атмосфера и то без толкова много усилия. А за да бъде визуалното възприятие пълно и естетически издържано, в камерите на тези камини могат да се подредят керамични дръвца и камъчета, които си изглеждат почти истински.

Е, разликата може да се разбере едва, когато след загасянето на пламъка, вътре няма никаква пепел! Но целта вече ще е била постигната – една хубава и изпълнена с настроение вечер под знака на нежна романтика, вече ще е станала история!