ЖИЛИЩА


Като на седмото небе…

В прегръдките на дивана-облак!

Всеки от нас мечтае, особено след края на напрегнат работен ден, да се отпусне на някое удобно, мекичко, комфортно и само негово си място, за да се “изключи” поне за малко от всичко наоколо, кипящо от стрес и динамика.

А дали не може това място да бъде… облак?!

Точно нежните форми на пухкавите бели облаци, реещи се без конкретна цел и посока в ясно небе, са вдъхновили дизайнера Lubo Majer за създаването на колекцията мека мебел CIRRUS.

Почти спонтанното хрумване се персонализира в перфектното място за отдих. Нестандартните извити форми и усъвършенствана ергономичност на колекцията CIRRUS, включваща диван, кресло и малки масички, характеризират най-общо това интересно съвременно мебелно произведение.

Дори и да забравим да споменем за максималния комфорт, който мебелите предлагат, то той е напълно разпознаваем дори от един единствен поглед.

Диванът и креслото, чиито необичайни форми дават възможност за различни позиции за сядане,  се състоят от  твърда OSB рамка OSB, висококачествена полиуретанова пяна и пружинна система в седалката и облегалката.

Е, съвсем ясно е, че диванът CIRRUS не може да бъде толкова мек като истински облак, но всъщност – някой знае ли как изглеждат отблизо тези пухкави небесни създания?!