ЖИЛИЩА


Да си имаш магазин за цветя… у дома!

Подът вече може и да ухае…

Може ли изборът на килим да се превърне в посещение на цветарски магазин? Е, на пръв поглед идеята звучи доста странно, но съвсем не е лишена от доза истина…

Представете си следната картина: влизате вечер у дома – в дневната или спалнята, и ви посреща една истинска цветна градина, в която прелестно се кипрят рози, гербери, макове, слънчогледи, божури и още, и още представители на растителния свят?!

Да, точно така би се почувствал човек, ако на пода в дома си има килим, поне малко подобен на тези разкошни варианти, които виждате тук.

Вярно е, че флоралните мотиви в подовите настилки са носители на голяма доза романтика още от преди много, много години, но в днешно време като че ли съвременните варианти са предимно стилизирани отпечатъци.

А истинските цветя във формата на килим  изумяват с вида си – толкова реалистично изглеждат. Техният изглед гали окото и ласкае въображението с изящния си дизайн, форми и цветови нюанси.

Да не говорим, че това нежно цветно войнство се противопоставя смело на традиционните килими с геометрични форми.

Тези модели сътворяват същински магически спектакъл, впечатляващ не само с красотата си, но и създаващи усещането, че си попаднал във вълшебна приказка!

Запознайте се с килимите, които могат да ви провокират да помечтаете за собствена градина през всички сезони у дома!

Показаните модели са на “Neiman Marcus” и “Touch of Class”.