ЖИЛИЩА


Новите предизвикателства в банята

Колекция, създадена със стил и амбиция

„Ние сме дизайнери, мечтатели и изпълнители, които искат да работят за амбициозни клиенти”.

Това казват  основно за себе си и своето творчество дизайнерите  Claudia Danelon и Federico Meroni от базираното в Лондон студио за продуктов дизайн – Danelon Meroni.

Банята е вселената, която се опитват да опознаят и доусъвършенстват младите дизайнери, които вече имат богат опит в работата си на международно ниво за малки и големи компании в областта на обзавеждането за баня.

Формите на мебелите за баня, ваните, душ-кабините и мивки са специално проектирани с идеята да провокират и отговорят на вкуса и на най-претенциозните клиенти.

В портфолиото на студиото присъства широка гама продукти, създадени със стил и интелигентност, а иновативните им качества са безспорни.

Меките линии, напомнящи за красивите овали в природата, съчетаваните по нов и модерен начин класически материали като дърво и стъкло в обкръжение на традиционната керамика в банята, създават колекции, които биха възхитили дори и най-предубедените, и скептично настроени.

Но най-вече тези, които не вярват, че в банята може да се реализират  все по-вълнуващи и интересни идеи – като тези тук!

Да погледнем заедно тази селекция на елегантни бани, проектирани от таланта на  Claudia Danelon и Federico Meroni!