ЖИЛИЩА


Цифровият свят превзема кухнята

Кухня с 3 D ефект

Ако си мислите, че вече сте видели всичко, което може да се случи в кухнята, то е така, защото все още не сте се срещали с Artica…

Невероятната кухня е създадена от испанското графично студио Estudiosat в отговор на отправеното предизвикателство от производителя на кухненско обзавеждане Delta Cocinas да се проектира кухня, чийто дизайн да излиза извън рамките на всичко познато на пазара. И определено дизайнерите успяват да го направят, залагайки на една новаторска и изразителна концепция, ангажирана с иновациите в материали и текстури.

Геометричните фигури върху корпуса на кухнята напомня сложно оригами, отпечатано по панелите, и в крайна сметка създава усещане за 3 D измерение.

Дълбочината на формите предизвиква промяна на светлината и сенките, които сякаш танцуват в пространството, а кухнята изглежда абсолютно различно от всичко познато.

Дизайнът на вратичките цели да се създаде хоризонтална приемственост в комплекта, независимо от техния размер.

Стъклените повърхности са произведени от сливането на два основни цвята, което води до ефектни отбясъци, каквито никой не е виждал преди.

Проектът  Artica е атрактивно иновативно решение, което не прави никакъв компромис за сметка на функционалността и определено още веднъж доказва, че интересното при кухните тепърва предстои!

А доказателство за  новаторските нагласи на компанията-производител са и други интересни  продукти, които вероятно ще привлекат вниманието ви.