ЖИЛИЩА


Кухнята създава емоции!

За да започнеш с усмивка деня…

Определено в днешно време в кухнята се случват много интересни неща, но най-важното е, че напоследък тя става все по-шарена и забавна!

Традиционните едноцветни кухни или в най-добрия случай, обзавеждане за кухня в някакъв основен цвят и с добавка на малко акценти, просто започват да отстъпват на все по-смели цветови решения. Невероятно ярки съчетания, които няма как да не те накарат да се усмихнеш! Като тези части от кухненско обзавеждане, което виждате тук.

И няма как да бъде другояче, като се има предвид, че са създадени от неподражаемия Карим Рашид.

Новата колекция за кухня Alpes е обогатена още с хладилник, микровълнова фурна, миялна машина и шкафове с две врати с уникално пъстро покритие във всички цветове на дъгата. Създадена е от известният дизайнер за компанията Abet Laminati, а покритието на всички елементи е, разбира се, щампиран ламинат.

Но ако все пак сред клиентите има и такива с по-малко приключенски дух, които не биха изневерили на консерватизма си, колекцията се предлага и с покритие от естествена дървесина. За първи път  колекцията Alpes бе показана на мебелния панаир в Милано 2012 г.