ЖИЛИЩА


Кухнята като картина

Цветя, животни, пейзажи… и още идеи оживяват в кухнята

Обичате животни, но си нямате домашен любимец? Харесвате картини, но няма място къде да ги окачите? Букетите с цветя са ви слабост, но бързо увяхват, а за истински аквариум никой в къщи не иска да се грижи…

Толкова много други изкушаващи идеи могат да не намерят своята реализация, защото има редица причини, които ви накланят на решението “не и не”, нали?!

Да, но днес май вече няма невъзможни неща или поне са твърде намалели – всички гореизброени предложения и още стотици такива можете да имате без никакъв проблем… в кухнята!

Защото вече всеки обект или явление, както и плодовете на вашата фантазия могат да украсят направо самата кухня чрез постиженията на цифровата фотография и печат, в частност – чрез влагането на принт-стъкло като гръб на мебелните конфигурации от кухненски модули.

Съвременните технологии разшириха до безграничност вариантите на интериорни решения и декорация на всички помещения в жилището, но в кухнята, където всички в семейството обичат да се струпват с повод и без такъв, ефектът е може би най-осезаем.

На зашеметяващия залез или на почти като истински капчици роса, на слънчогледи, които не зависят от движението на слънцето или на небрежно разпилени кафе зърна, чийто аромат сякаш витае във въздуха, може да се наслаждават всички у дома. А защо не и на стената в кухнята да се кипри огладнял тигър, привлечен от вкусните ухания?! Или гордо плуващ лебед да създава илюзията, че някъде зад кухнята има истинско езеро?

Да, наистина възможностите за декорация с принт-стъкло в кухнята са неизброими, но може би много от вас не са се решили на подобна украса, защото не са сигурни дали ще изглежда в крайна сметка добре подобно изпълнение. Ето защо, хвърлете по един поглед на  нашата галерия от идеи – може би тя ще ви даде необходимата доза смелост, за да превърнете вашата кухня в красива картина!