ЖИЛИЩА


Опааа, лампата се разля на пода!

Цветни закачки с OOPS

Приветлив хол, удобни мебели, всичко е чудесно и хоп, изненада – лампата се е разтекла в ярка локвичка на пода!

О, не бързайте да съжалявате домакинята, която ще трябва много дълго да чисти, защото това е поредната изненада, подготвена от оригиналния дизайн в областта на интериорното осветление.

Да, действително ефектът е твърде стресиращ и абсолютно неочакван, но точно тази сетивна провокация е била целта на френския дизайнер Nathalie Bernollin.

Колекцията лампи ООРS наподобяват обърната кофа с боя, поставена върху стойка с височина 165 см – всъщност от тази асоциация произлиза и наименованието на чудноватите лампи. Няма начин този осветителен елемент да не хване окото не само заради странната си визия, но и поради ярките цветове, в които се предлага колекцията на пазара.

Закачливият дизайн и жизнерадостните цветове правят стичащите се лампи интересно допълнение към модерните минималистични интериори, добавяйте осезаемо характер на атмосферата.

Вдъхновение за създаване на тези цветни и забавни осветителни тела дизайнерът намира в спомените си от часовете, прекарани в студиото на своя баща-художник.

Дали вие бихте се осмелили да поставите такава лампа в дома си? Или въпросът е не “дали”, а какъв цвят бихте избрали?!