ЖИЛИЩА


Легълца за едни добри приятели

Мяу, бау, време е за лека нощ!

Когато обзавеждаме жилищата си, дори и да са твърде маломерни, постоянно имаме едно наум – къде ще настаним гости и роднини…
Варианти винаги се намират – е, може би не съвсем, когато става въпрос за тъщите, но това е една друга история, а идеята, която ще споделим тук, е за другите ни най-добри приятели – пухкави, лаещи и мяучещи!

Къщичката-легло рeiPod за домашни любимци е колкото забавна, толкова и функионална, а най-вече – допълва интериорното пространство с интересния си яйцевиден дизайн и ни най-малко не го нарушава.
Любовта и грижата към безопасността и удобството на верните приятели, които често споделят живота ни у дома, е провокирала проектирането на това елегантно местенце за сън.
Заобленият елегантен дизайн предполага защита и спокойствие на четириногите обитатели на този дом в дома.

РeiPod е произведен от високоплътен полиетилен и издържа налягане до 100 кг . Материалът е рециклиращ се, подобен на използваните за производство на бебешки продукти, и може да се измива с подходящи препарати.
За още по-голямото удобство на кученцата и котенцата, към леглото-къщичка се предлага и мекичка възглавница, която подлежи на изпиране.

За да подхожда на всеки интериор, дизайнерите са помислили за всичко – моделът се произвежда в широка гама от цветове и 3 основни размера.
Футуристичната животинска къщичка е подходяща за кученца, котенца и зайчета.

Единственият недостатък е, че не ни е известно дали вече се предлага и у нас…