ЖИЛИЩА


Легло пада… от етажерката

Очарованието на изобретателността!

Всеки от нас мечтае да притежава комфортен и модерен апартамент, но не всеки има достатъчно възможност, за да си го позволи… толкова просторен, колкото би искал!

Но може би точно в малките жилища е възможно, притиснати от обстоятелствата, да проявяваме най-много въображение и фантазия.

А и липсата на достатъчно пространство не е непременно дефект,  който да не може да се овладее с много креативност и находчивост. А резултатите обикновено са толкова изненадващи, че дори и съседите от големите апартаменти могат да завидят.

Точно на изобретателността в подхода при интериорните решения за жилища залага италианската компания  Clei.

Моделът, който виждате тук, е на падащо двойно легло, проектирано от дизайнера Пиерлуиджи Коломбо. Леглото носи наименованието NUOVOLIOLÁ 10. Дизайнът му го прави приложимо във всякакъв тип помещения, но че е идеално за малки жилища, е неоспорим факт.

На практика през деня леглото се е “маскирало” на елегантна етажерка и кът за сядане, а през нощта се превръща в съвсем удобна и функционална спалня. При това почти без никакви усилия!

Тази двойнственост на модела го прави идеално решение както за малко студио, така и за нормални апартаменти – че кой не обича да му е широчко у дома?!

Леглото е със стабилна алуминиева рамка – благодарение на вложените висококачествени материали, е гарантиран дългият период на безпроблемно използване.

NUOVOLIOLÁ 10Т е един икономичен начин за обзавеждане, без да се пренебрегва ни най-малко естетиката – компактен, многофункционален, със стилен дизайн, този вариант за  падащо двойно легло е идеално решение за всеки модерен дом.