ЖИЛИЩА


Лилиум, който не ухае, но свети!

        Светещи цветя грейват в интериора

Лилиумът е разкошно цвете, което сигурно всички харесват, но колкото и ароматно да ухае, истинският лилиум не може да свети за разлика от тази пъстра колекция лампи.

Със заимстваната си от цветето форма, тези осветителни тела са и страхотна декорация за всеки интериор и градина.

Колекцията Lilium с ярките си цветове и практическа функционалност е в състояние да промени атмосферата във всяка жилищна среда – така, както само цветята могат да създадат настроение и положителни емоции.

Всяко осветително тяло може да бъде персонализирано според предпочитана цветова комбинация, защото цветовете на светещия “плодник” са заменяеми.

Колекцията от светещи лилиуми е създадена от френския дизайнер Nathalie Bernollin, чиито творби са резултат от стремежа й към създаване на един светъл, жизнерадостен и весел декор в интериорното или екстериорно пространство. След като си сътрудничи известен период от време с популярни производители на осветителни тела, дизайнерът създава своя собствена марка декоративни изделия и мебели: Nathalie.

За Nathalie Bernollin  всеки проект трябва да разказва някаква история, да  вдъхновява и създава поезия в интериора. Затова тя създава предмети, чието присъствие  в интериорните решения надхвърля  основната им практическа функция, внасяйки индивидуалност от различно измерение.