ЖИЛИЩА


Да се полюлеем на… масата!

Начин да си останем по-дълго деца!

По различни поводи често си даваме сметка, че колкото и уж да сме пораснали, у всеки един от нас все още не е изчезнало напълно палавото дяволче, което преди различен брой години създаваше ядове на родителите си…

Всъщност в това няма нищо лошо – напротив, истинско щастие е да съумеем да запазим детското у себе си и погледа си към света през обективните все още детски очи!

В точно това се състои идеята на дизайнерите от студиото за продуктов дизайн Duffy London.

Проектът им за крайно нестандартен кът за хранене вероятно ще учуди мнозина, ще развесели други, а трети направо може и да си пожелят да го имат у дома, а защо не и в офиса?!

Проектът Swing се състои от конфигурация от маса, полилей и… окачени столове-люлки!

Колко е удобно да се храниш по такъв начин няма как да се произнесем, но със сигурност е много забавно при срещи с приятели да се вдигат наздравици, докато се поклащаш насам-натам!

Или пък по време на поредната скучка оперативка да има и такъв нетрадиционен елемент за разсейване на напрежението, създадено  при поредните критики на шефа…

Структурата на Swing, включваща плот за хранене, централно разположен полилей и 8 игриво полюляващи се столове, създава усещане за “стая в стаята”, както и със сигурност – естетическо, но забавно преживяване.

Конструкцията е изработена от дърво и прахово боядисани стоманени елементи, а размерите са: дължина 220 см, ширина 135 см и височина 235 см.

И може би масата Swing е добър повод да си припомним тази мисъл на Джордж Бърнард Шоу:

“Ние не спираме да играем, защото сме остарели, а остаряваме, защото спираме да играем!”