ЖИЛИЩА


Да се скриеш… вдън горите Тилилейски!

Малка къщичка за мечтано бягство от реалността

 

Сигурно на всеки един от нас се е случвало да изпадне в ситуация, в която му се ще да махне с ръка на всичките си проблеми и да пожелае да се скрие някъде вдън горите Тилилейски… Така е, нали?

Мечтаем да си  намерим някакво убежище в чудно местенце, толкова тайно и скрито, че дори и птиците да не могат да го видят от небесните висини… Да не говорим и за набези от други мераклии да си починат там!

Точно такава е била идеята на архитекта-художник Аlex Wydham, който е проектирал тази кокетна къщичка. Идеята му въплъщава в реален образ мечтата на всеки човек да се слее поне за малко с естествената природа, да почерпи енергия, за да може да „презареди батериите” и отново да се бори с нови сили с ежедневните житейски предизвикателства.

Ясно си даваме сметка, че мнозина от вас ще се забавляват искрено с тази идея и ще направят редица асоциации със землянки, партизани и т.н., ама то ще да е от завист, нали?!

Къщичката буквално може да се слее с гората като се отворят отделните й части, а ако човек иска да се усамоти – просто се затваря вътре!

Не ни питайте как създателят й е опазил къщичката от зловредни посегателства – то е напълно очевидно: толкова прилежно е скрита сред богатата горска растителност, та се чудим дали и той лесно я открива?!

www.alexwyndham.com