ЖИЛИЩА


Да поискаш да живееш в банята…

Изкушенията в банята стават все повече!

Вероятно всички неведнъж сме били подлагани на изкушението само като погледнем  нещо и моментално да поискаме да го притежаваме… Да, да, едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто…

Но когато разгледате тази нова колекция стенни и подови плочки за баня на  италианската компания FAPCeramiche , може и вие като нас да пожелаете не само да имате, но направо да заживеете изцяло в подобни бани…

Креативният и свеж подход към дизайна на тези модели спокойно може да ги причисли към съвременни произведения на изкуството – толкова завладяващо е въздействието им.

Вярно, за пълното великолепие на тези предложения принос има и цялостното оборудване, но все пак най-звездно присъствие имат плочките.

Уникални като визия, с деликатни контрасти, с матови или бляскави акценти, забавни детайли и флорални мотиви, досущ като същински цветя – ако трябва да избере само един вариант, човек със сигурност би преживял един от най-трудните избори в живота си!

Тези колекции излизат от традиционната ни представа за стенни или подови покрития в банята – дори съперничат повече от успешно и на най-добрите модерни образци за тапети. Дори от пръв поглед всеки може съвсем успешно да се заблуди върху какъв материал точно е попаднал погледът му.

Вярно е, че на пазара се предлагат и други стенни покрития за бани, но керамиката си остава все още фаворит заради функционалността и лесната си поддръжка. Външният  вид на плочките се запазва почти толкова дълго, колкото и споменът за първата любов!

Е, спомените са си спомени, но изкушенията стават с напредъка на новите технологии и въображението на дизайнерите все повече, та една лека изневяра при някой ремонт е оправдана и разбираема, нали?

Продуктите на италианската компания се предлагат и на българския пазар – за щастие на тези, които вече са попаднали в плен на  магнетичното им очарование!