ЖИЛИЩА


На пода – защото така ни харесва!

Столовете излизат в отпуска!

Случвало ли ви се е да поканите приятели просто ей така, за да си побъбрите, обмените клюки и всякаква друга мноооого важна информация, но с ужас да установите, че са дошли повече гости от очакваните?

Или пък не сте си направили добре сметката и в един момент се оказва, че няма достатъчно седящи места, където да ги настаните? Спокойно, има решение, което ще бъде дори по-забавно дори от предварителните нагласи, защото ще им предложите да поседнат… на пода!

Едва ли някой ще се обиди, че не му се отдават необходимите почести, стига на разположение да се намират една купчина меки удобни възглавници!

Тази идея, заимствана от източните култури, може да се окаже спасителен пояс не само в такива извънредни ситуации, но и възможност да се добави още чар и уют в интериора на дома, верандата или направо в градината.

А някои от по-големите представители на “семейство Възглавничкови” могат дори да влязат в ролята на допълнителна ниска масичка. Дано само не ви е жал за дамаските, ако случайно някой несръчен гост си разлее отгоре кафето или коктейла…

Но на добрите си приятели човек прощава всичко, нали?

И не се изненадвайте, ако установите, че компанията на пода си прекарва дори по-добре, отколкото по високите столове – в непринудена атмосфера и разговорите са в същия дух!