ЖИЛИЩА


Нека празнуваме заедно!

Свежи идеи за светъл празник

Великден е един от най-трепетно очакваните празници – ярките жизнерадостни цветове, с които пролетта ни дарява, се сливат неизменно с християнските традици. И когато настъпи времето, в дома ни настава истинска празнична суматоха, особено обичана от децата.

И как да бъде иначе, като боядисването на великденските яйца е преживяване, което всички си спомняме с малко тъга и много повече настроение от собственото си участие в тази весела суетня през годините на своето детство.

Вярно е, че има различни начини за отбелязване на празника, но без шарени яйца и ароматни козунаци, независимо от количеството и цената, които са една друга тема, няма да остане нито един български дом!

Великден е чудесен повод да дадем пълна свобода на въображението си, да проявим артистичност и креативност при подготовката на традиционните символи. Дали ще си омесим собствено производство козунаци, или ще изтичаме до близката пекарна, е без особено значение, стига да подредим с много любов и настроение дома и празничната маса.

Просто трябва да влезем в ролята на художници, които да нарисуват собствената си картина-шедьовър на тема “светлият празник Великден”! Картина, която да споделим с най-близките и обичани от нас хора!

Честит празник на всички! От сърце ви пожелаваме хубави мигове и пълна кошница с усмивки, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени!