ЖИЛИЩА


И градината се усмихна щастливо…

Забавни идеи за градински кътове

Много обичаме всички да повтаряме, че “светът е оцелял, защото се е смял”, дори и когато лекичко се надсмиваме над собствените си постъпки и комични ситуации. Вярно, никой не може да ни задължи да се усмихваме, но пък една слънчева усмивка е в състояние да отвори много врати, нали?

Не е и необходимо да правим анализ на душевното си състояние, когато нещичко в ежедневието ни развесели, защото знаем, че тогава всички проблеми някак си се стопяват и животът става наистина прекрасен! А когато към нещо красиво се добави и усмивка, то става просто съвършено, нали?!

Всяка градина е красива по силата на всичко, което с любов нечия ръка е засадила, всяка градина е източник на вдъхновение и пристан за отмора от вихъра на житейските неразбории, но когато градината започне и да се усмихва…  Е, тогава наистина сме си създали свой собствен малък рай!

Човешкото въображение няма граници,  особено когато става въпрос за аранжиране на двора или градината, но когато се добави и чувство за хумор, резултатите са съвкупност от много усмивки, които взети заедно, създават страхотно настроение, зареждащо за дълго с положителна енергия!

Вярно е, че тази наша скромна колекция от весели идеи изобщо не претендира да бъде член на клуба за най-висше постижение на ландшафтното изкуство, но че ще ви накарат да се усмихнете поне за малко, сме съвсем, съвсем сигурни!

Дали ще ги заимствате или ще създадете свои градински усмивки, е въпрос на творчество, но градината със сигурност ще ви бъде благодарна, а вашите моменти в нея – изпълнени с добро настроение!

Много съм сладък, нали?