ЖИЛИЩА


Нощни фантазии

Идеи за декорация в спалнята

Спалнята е идеалното място за развихряне на всякакви фантазии – и в буквалния, и в преносния смисъл! Когато човек блажено се излежава сутрин, замаян от хубавите сънища, които са го споходили през нощта или пък вечер, когато най-после се отдава на заслужена почивка, е най-склонен да мечтае и рисува в съзнанието си фантастични сюжети!

Но и самата спалня като помещение може да бъде обект на проява на различни интериорни фантазии, които да предадат повече уют и романтика в атмосферата.

Стената зад леглото не е само място, на което може да се окачи картина – балдахин в нежни тонове, декорация с огледални елементи или флорални мотиви, са идеално решение за постигане на повече индивидуалност и романтичен привкус.

По-практично настроените обитатели ще заложат вероятно на функционалността и на същото място ще предпочетат да има повече рафтове или отворени полици – за книги, сувенири или каквото още преценят.

Разбира се, като много предпочитан вариант за декорация, а и по-голяма функционалност в посока осветление, все повече в последните години се наложиха окачените тавани, които се разработват като цяла сюжетна линия със своите продължения  – цветово оформени конфигурации обединяват тавана със стените в помещението.

Фантазирайте в спалнята или си фантазирайте за… нея!

 

Дизайн: Viscorbel, Coolayan, Q-tink design, Hybrido Studio 3D, Evermotion.