ЖИЛИЩА


Една „вълна“ в морето на познанието

Очарованието на нестандартното

Книгите са културното наследство на човечеството, с което всички се гордеем, колкото и новите технологии да се намесват в непрекъснатия допир с познанието, събрано в тях. И ако разгледаме точно познанието като едно огромно безкрайно море, то колекцията от модулни библиотеки Onda предлага място за съхранение на една мъничка вълна от него.

Onda е колекция, създадена с новаторски поглед към традиционната корпусна мебел. Оригиналният й дизайн е създаден от италианския архитект Angelo Tomaiuolo за мебелния производител Tonin CASA.

Колекцията включва отделни библиотечни модули с привлекателлна и нестандартна форма, вдъхновена и заимствана от движението на морските вълни.

Тези секции са подходящи както за интериори, издържани в духа на съвременния минимализъм, така и за еклектично оформени интериорни решения, в които акцентът пада върху елегантните линии и форми.

Корпусите на библиотечните модули са изработени от лакиран MDF и добавени стъклени рафтове.

Изключително гъвкавият дизайн с динамична структура на вълнообразните модули позволяват създаването на различни конфигурации – могат да се разполагат хоризонтално или вертикално за постигане на ефект “вълна” без ограничение.