ЖИЛИЩА


Офис в кухнята

Да отмяташ служебни задачки, докато готвиш?

Разбира се, и готвенето, и работата по служебни задачки са две съвсем отговорни дейности, но какво пречи да бъдат съвместявани? Докато нещичко се пече във фурната или къкри на котлона, паузите от време между наглеждането на едното или другото могат да се използват за проверка на служебната поща, писането на писма или просто за забавление пред монитора!

Точно такава е била идеята, с която е създадена тази конфигурация от обзавеждане за кухня по дизайн от Warendorf.

Кухните са новата гореща точка в интериорния дизайн – комбинирането на естествено дърво и камък е много актуална тенденция. А защо към модерния изглед да не се добави и още повече функционалност чрез вграждането на модули, в които е скрит мини-домашен офис така, както се случва в този модел на германския производител.

Прецизното използване на всяка част от пространството в кухнята гарантира съвместяването на толкова наглед противоположни дейности.

Кухненският остров е с толкова ефектен дизайн, че по-скоро прилича на бар от някое заведение, отколкото просто на кухненска мебел.

Тази кухня е страхотно кътче за сутрешната закуска, както и чудесно място за пиене на кафе с приятели. А когато се налага да се свърши малко служебна  работа за домашно у дома – офисът широко разтваря вратите си!