ЖИЛИЩА


Предимството да си дете!

Още причини да завиждаме на децата си…

Вероятно децата ни ще имат десетки аргументи, за да оборят нашето твърдение, че да си дете е най-прекрасното нещо в живота, но как да им обясним, че с радост бихме се върнали на техните години… Но бихме искали да сме на тяхно място точно сега, макар че и нашето детство си имаше своето очарование!

Но когато разглеждаме новите колекции за обзавеждане на детска и младежка стая на различни производители, някак си неусетно ни обзема страхотна завист – толкова атрактивни и неустоими са предложенията им.

Съвсем директно сред тези креативни и много, много сладки идеи бихме наредили и новите колекции мебели на испанския производител Asdara.

Компанията е специализирана в производството на мебели за детски и юношески стаи, а сред най-новите им предложения са идеите, които ви показваме.

Стремежът в новите решения е да се постигнат максимално отворени пространства в детската стая като се залага на изключително гъвкави конфигурации, състоящи се от отделни модули, които могат да се аранжират според индивидуалното предпочитание. Идеята мебелите да растат заедно с децата би  допаднала много и на техните родители – не само заради еднократната инвестиция, но и заради спестяването на значително количество време, необходимо за избора поне през няколко години.

Ергономични, функционални и с впечатляващ дизайн, тези мебели вероятно биха били изкушение за много деца и родители, които биха искали отново да преживеят радостта от детството чрез своите наследници.

Ако сте точно в период на лов за идеи за детски стаи, разгледайте тези предложения – вдъхновението за интериорно решение на стаята на вашите деца може да ви споходи точно тук, дори и да не я обзаведете със същите испански мебели!