ЖИЛИЩА


Приятел на една ръка разстояние

За животните с любов!

Да си имаш домашен любимец не е само забавление, но и сериозна отговорност – всички, които си имат такива другарчета, го знаят. Вярно е, че връзката с домашните любимци е много силно емоционална, но какво ще кажете за идеята да си почивате заедно?

И не на дивана или креслото в хола, а на шезлонг на терасата или в градината, когато слънцето ласкаво те унася в сладка дрямка, но без малката писана или храбрият най-добър приятел на човека да са те сгушили в скута ти или в краката, а на свое си място… в шезлонга!

Почивка заедно, но без никой никому да пречи – тази идея провокира архитект Paul Kweton да проектира този шезлонг-хибрид, включващ функциите на люлеещ се стол и място за домашния любимец.

Шезлонгът е изработен от брезова дървесина, като се предлага в различни размери и варианти на плътност на разполагане на отделните елементи.

Със сигурност всички котенца и кученца няма да имат нищо против да блаженстват заедно с господарите си, още повече, че нищо няма да пречи на визуалния им контак с тях.

Наред с двойнствената си функция, шезлонгът е с елегантен и модерен дизайн и чудесно би се вписал в интериора на всяко жилище, балкон или градина.