ЖИЛИЩА


Ретро-закачки в градината

По следите на изчезналото вдъхновение…

Имате хубава градинка край къщата, но все ви се струва, че може да се направи и още нещо за по-оригиналния й изглед?

Нищо по-лесно – знаете онзи моден принцип, който гласи, че модерното днес е добре забравеното вчера?!  Горе-долу нещо подобно може да се случи и в градината, когато в употреба за декорация влязат удивително икономични идеи!

Защото с нови, костващи определено количество средства може би е по-лесно, но защо да страда семейният бюджет като креативни хрумки могат да му спестят подобни сътресения….

Та ако решите да влезете в ролята на Индиана Джоунс и се поразровите в домашните потайности, сигурно ще ни повярвате, че там се крият редица съкровища!

С други думи – да тръгнем по следите на изчезналото вдъхновение!

Със сигурност ще откриете като опитен изследовател скрити по тавани и мазета стари пробити цинкови кофи, останали наследство от младостта на баба, малко посчупени щайги, в които някога грижливо са се съхранявали даровете от овощните дървета, разни кутии от… нещо си, за което вече никой не си спомня, паянтови дървени стълбички и още, и още…

И всички тези нови стари съкровища могат да влязат в действие като приютят цветя и растения или цели саксии с вече отгледани такива.

А после идва най-приятният момент – аранжирането им в различни кътове на двора и градината. Подсказваме ви някои идеи тук, но вярваме, че може да ви споходят още по-брилятни хрумвания! И колкото по-необичайни са, толкова по-добър ефект ще се получи.

Със сигурност ретро-атмосферата, която ще се създаде като краен резултат, ще ви допадне, а градината ще стане още по-чаровна.

Желаем ви приятни открития!