ЖИЛИЩА


С комплименти към градината…

По пътя към истинското лятно удоволствие…

 

За какво мечтаем най-вече през лятото? Що за въпрос, ще ни попитате – естествено, че за мигове на блажен отдих на плажа край морето или на хладно в планината!

Е, да, така е, но най-краткият път към тези вълшебни моменти преминава през… задния двор или градината!

А най-големия комплимент към всяка градина не са перфектно поддържаните зелени площи и алеи с цветя, защото не всички сме чак толкова страстни градинари, а градинските кътове за отдих!

Те не изискват толкова старание за ежедневно поддържане като копаене, поливане, пръскане и т.н. задължителни операции, но пък затова е необходимо да се направи правилен избор, макар и само веднъж! Или пък на няколко години, ако сме любители на промяната!

Факт е, че през последните години се наблюдава силно търсене на качествени мебели за открити пространства, което пък от своя страна провокира дизайнери и производители да създават все по-интересни и впечатляващи композиции от маси, дивани, кресла, шезлонги и столове.

Но дори и препълненият с предложения пазар може да се окаже труден за “преплуване океан от възможности”, ако липсва търсената идея или концепция за нея!

Нашата поредна галерия с красиви комплименти за всяка градина може да ви помогне в процеса на проучване и проектиране на свой собствен оазис за щастливи моменти с любими хора…  или поне да ви накара да помечтаете за пореден път!

Щастливо лято в красиви градински кътове на всички!