ЖИЛИЩА


Шик по италиански

Мебели с уникална артистичност

Разкош, перфектен стил и чувствен сексапил – такива са усещанията, които провокират от пръв поглед продуктите на италианската компания  Altamoda.

Всяка отделна мебел само си себе си наподобява удивително произведение на изкуството, защото  са създадени, за да обграждат с лукс и красота различни помещения в жилището.

Една трапезария в модерен дом би изглеждала като слязла от моден подиум, обзаведена с такава страхотна червена маса и бели столове, а бюфетът, украсен с кристали Сваровски е бижу, на която всяка дама би завидяла за шикозното излъчване. Друг невероятно впечатляващ модел на бюфет е изпълнен с разноцветни врати, внасящи свеж интериорен акцент в пространството.

Че всички мебели крият изненади, показва и колекцията обзавеждане за спалня – кръглото легло е с прекрасна рамка, която напомня корона. Може би твърде смело, но защо пък всичко в живота трябва да е стандартно и скучно?! Освен това, тази спалня идеално се допълва от абсолютно необичайната бяла мивка и голяма вана.

Съвършени форми, ярки цветове с перфектно лаково покритие, дърво и текстил с отлично качество са само част от характеристиките на Home Collection на Altamoda.

Вероятно тази колекция не би била приета единодушно от всички, но за любителите на екстравагантното би била като артистична симфония от лукс и обаяние.