ЖИЛИЩА


Скочи и се забавлявай!

Или просто си поспи…

Не само птичките си свиват истински гнезда – в това ни убеждава тази оригинална и истински забавна идея на O*GE Arhitects.

Гигантското легло-гнездо е замислено като една нова проява на социализиране на пространството, което може да се разглежда и като преобразяването на такава традиционна мебел като леглото в детска площадка.

Интригуващата концепция е изключително простичка и не се нуждае от специално обяснение или ръководство за употреба: поглеждаш, скачаш и започваш да се забавляваш веднага!

Гнездото отвътре, както подобава на съвсем истинско такова, е мекичко и уютно – освен за игра, леглото може да се използва, разбира се, и за сладка дрямка! Идеално място също и за сладки разговори в скайпа или всякакви други тийнейджърски занимания с лаптопа. А нищо чудно в това гнездо да се “излюпят” и брилятни новаторски идеи от някой малък гений, нали?!

Леглото-гнездо е с диаметър от 4.50 м, а вътре могат да се настанят до 16 деца наведнъж. Предлагат се и по-малки размери за различни по площ пространства.

Просто – скочи и се наслаждавай!